20 mars, 2011

...kom til hvilen

8 kommentarer:

 1. Hm, hva er dette... Jeg undrer meg. Først som faller meg inn er døden der din tittel leder meg.
  Bildene spes. det første er virkelig spesiellt.
  Du begynner med sjøen,pålene og til sist en tom gyngestol. Personen er ikke der mer, vandret videre...Nr.2 får jeg ikke så mye ut av, men kan skimte en person, ser oss gjennom sitt slør muligens. Nr.3 vakkert, skimter fuglene, svever hvorhen...? Nr.3 Svevende det også.
  Inspirerende Liv.
  Ja, hvil i fred.

  SvarSlett
 2. Hei Liv!

  Fasinerende bilder som har sin egen tolkning. Føler stemningen i bildene, noe diffust over bildene, okkult, skummelt og spøkelsesaktigt.Du sie;kom til hvilen. Vil assosiere dette med døden, men kan tolkes annerledes også. Uansett, meget fortellende bilder som kan assosieres etter sinnstilstanden..Fasinerende og utsøkt fremstilt Liv!

  Mvh

  Odd E.

  SvarSlett
 3. Kan ikke annet enn å fornemme stemningen som hviler over disse bildene. Veldig spesielle bilder som jeg føler hører sammen i veien til hvilen... de går på en måte ut av en dimenson og inn i en annen. Inspirerende fra deg!

  SvarSlett
 4. Hehe..kreativt og flott serie bilder dette Liv..
  Liker spessielt bilde 1 med gyngestolen i høydeformatet..
  Flott..
  Ha en fin uke..

  Ole Arne

  SvarSlett
 5. Flott serie. Gyngestolen blir min favoritt også:)

  SvarSlett
 6. V1 fungerer best. Flott Liv :)
  mvh
  Håvard

  SvarSlett
 7. På skjermen fungerer v1 best for meg, men jeg ser helt klart at dette er en serie jeg ville ha stoppa opp ved om jeg hadde sett dem på en vegg. Undringen er stor. Hva vil Liv med denne serien? Tankene er mange...

  SvarSlett
 8. Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger på bildene :)
  Jeg hadde nok ikke så dype tanker som det dere tolket det til her, jeg tenkte rett og slett: KOM TIL HVILEN = SLAPP AV. Selv om det er ruskevær og tunge tak så gjelder det å SLAPPE AV, finne roen.
  Men utrolig hyggelige og fine vurderinger dere kom med alle sammen.
  Igjen, 1000-takk !

  Liv ")

  SvarSlett