21 mars, 2010

Søndagstur til Jyplevika
Søndagstur til Jyplekvika. Ganske typisk, de elsker å høre på musikk på telefonene. Etter at pølsene var grillet og magene var mette varte det ikke lenge før det begynte å lure på om vi ikke skulle gå hjem igjen snart. Jeg var jo baresåvidt begynt med foto :) Men det endte med at vi returnerte hjemover. Denne dagen la vi igjen 1 mil på beina i ulendt terreng. Ikke så gale det da :)) Vi hadde iallefall en nydelig påskedag ved vannet.

4 kommentarer:

 1. Nå har solen kommet høyt på himmelen og varmen har fått snøen til å smelt slik at bakken har begynt å vise seg frem. Da er det interessant for både voksne og barn å starte på nytt med å utforske dette mektige landskapet på jakt etter juvler. Flott formidlet Liv, der en kan føle stemningen på kroppen i det fine vårværet ved vannet.

  Mvh

  Odd E.

  SvarSlett
 2. Tusen takk for tilbakemeldingen på bildet Odd. Dette er et fantastisk flott sted både sommer og vinterstid. En naturperle på Telemarkskysten :)
  mvh
  Liv ")

  SvarSlett
 3. Flotte stemningsbilder fra havkanten! Koselig med bål ...ennå er det kaldt i lufta.... Dette var koselige bilder med vår i.

  SvarSlett
 4. Tusen takk Tove for fine ord. Kjempetrivelig vettu!

  mvh
  Liv ")

  SvarSlett